Loading...
X

hvitloksvinigrette

en neve grovt salt

6 lubne hele hvitløksfedd

2 ss balsamicoeddik

3 ss jordnøttolje

3 ss valnøttolje

1 ss finklippet gressløk

salt

nykvernet pepper

  • forvarm stekeovnen til 180oC
  • ha det grove saltet i en liten langpanne
  • sett hvitløksfeddene på saltet og
  • bak dem i ovnen i 10 minutter
  • sjekk om hvitløken er ferdig
  • ved å stikke en knivspiss
  • i en av feddene
  • den skal ikke ikke gjøre motstand
  • ta hvitløksfeddene ut og
  • bruk en gaffel til å presse dem ut av skallet
  • ett om gangen
  • legg dem på en skål
  • skrap hvitløkspureen
  • ned i en bolle
  • tilsett eddik og salt og pepper og
  • pisk det godt sammen 
  • pisk deretter inn de to oljene
  • rett før servering
  • rører du inn gressløken  

TilberedingsTid : 5 minutter KokeTid : ca 10 minutter

mengde:

Posjoner: 6

 Vinigrette  à l’ail

ovnsbakt hvitløk smaker deilig og

er lettfordøylig

denne vinigretten har en delikat aroma

og passer perfekt til blandede salater

juster hvitløksmengden etter smak

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.