Loading...
X

karrismor

150 g smør romtemperert

40 g smør

60 g løk finhakket

1 – 2 ss karripulver etter smak
krydder info Karri

salt

nykvernet sort pepper

 

  • smelt 40 g smør i en liten kasserolle
  • tilsett løken la det surre under svak varme
  • i 2 minutter
  • etter 1 minutt
  • tilsett karripulveret bland godt
  • avkjøles
  • så snart løken er avkjølt
  • så blandes inn i der romtempererte smøret
  • med en treskje
  • smak til med salt og pepper
  • før du gnir smøret gjennom
  • en sikt med en plastslikkepott
  • bruk plastfolie og trill smøret til
  • en eller to pølser som legges
  • i kjøleskapet eller fryseren
  • frem til det skal brukes

TilberedingsTid : 10 minutter  KokeTid : ingen

mengde:  180 g

Posjoner:

Burre de carry.

Dette passer perfekt til

brukes i :

  • grillede svinekotteletter
  • prøv selv

Bedre saus

» 1 153 28.03.2013 23:21 43 01.04.2013 12:12 43 0 0000-00-00 00:00:00 28.03.2013 23:21 0000-00-00 00:00:00 {«image_intro»:»»,»float_intro»:»»,»image_intro_alt»:»»,»image_intro_caption»:»»,»image_fulltext»:»»,»float_fulltext»:»»,»image_fulltext_alt»:»»,»image_fulltext_caption»:»»}

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.