Loading...
X

sauser-til-fisk-skalldyr

sausene er lette og delikate smaken bør stå til sjømaten de serveres til uten å dominere dette er særlig viktig til hvit fisk

 

server gjerne en nage tilsatt friske urter som kjørvel bassilikum estragon

 

fisken skal være knapt gjennomkokt slik at den forsatt er saftig

sausen skal bringe fram den friske salt delikate smaken av hav og gi en ekstra nytelse

 

saus til kreps derimot skal smaksettes med sterkere urter og krydder for å gi dem mer snert og karakter

 

sauser til fisk og skaldyr inneholder ofte hvitvin men det finnes varianter der man i stedet bruker øl champagne vermut eller til og med en søt sauternes

 

saus til ingrediens

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

september 2025
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.