Loading...
X

safransaus

1 liten finhakket løk

smør

400 g finsnittet squash

2 dl creme fraiche

1/2 g safran

salt

pepper

  • brun løken til
  • den er blank
  • tilsett squash
  • og fres den
  • til den får
  • litt farge
  • rør inn litt
  • creme fraiche
  • og safran
  • la det koke sammen
  • i ett minutt
  • tilsett litt melk
  • hvis du vil ha
  • en tynnere saus
  • smak til med
  • salt og pepper
  • bland med
  • nykokt pasta
  • serveres straks
  • med revet parmesan
  •  
  • 2 posjoner
  •  
  • pasta

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

august 2025
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.