Loading...
X

pistasjesaus

100 g pistasjemandler

2 dl melk

3 eggeplommer

2 ss sukker

  • fjern det ytterste ytterste skallet
  • på pistasjemandlene
  • skåld dem så i kokende vann
  • i et par minutter
  • og fjern den brune hinnen omhyggelig
  • finhakk 3/4 av mandlene
  • ha dem i en kjele
  • sammen med melken
  • og kok dem opp
  • sett til side
  • og la det stå tildekket i 1 time
  • visp eggeplommer
  • og sukker hvitt
  • varm opp melken
  • og sil vekk mandlene
  • hell melken i en tynn stråle
  • oppi eggedisisen
  • mens du visper
  • bruk resten av pistasjemandlene
  • til pynt

passeer til for eksempel appelsindesserter

4 posjoner

dessert

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.