Loading...
X

ostesaus

2 1/2 dl grønnsaksbuljong

200 g boursin naturell

2 ts potetmel

2 ss hvitvin
eller 1/2 ss hvitvinseddik
+ 1 ss vann

  • kok opp buljongen
  • mos osten
  • i en bolle for seg
  • hell i i buljongen
  • litt av gangen
  • slik at osten
  • blir som en
  • tykk krem
  • hell blandingen
  • tilbake i kjelen
  • bland potetmelet
  • med vinen
  • og rør jevningen inn
  • i ostesausen
  • gi sausen et oppkok
  • serveres straks
  • med nykokt
  • pasta grøn
  • eller rød pasta
  • passer godt
  • både i farge og smak
  •  
  • 4 posjoner 
  •  
  • pasta

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

september 2025
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.