Loading...
X

maltesersaus

Saften av en stor appelsin helst blodappelsin

eller 2 små appelsiner

det ytre skallet av en appelsin
finhakket forvellet
skylt i kaldt  vann og
godt avrendt

1 posjon hollandaise tradisjonell

salt

nykværnet pepper

  • Hell appelsinsaften i en liten kasserolle
  • sett den over lav varme og
  • reduser mengden med en tredjedel
  • tilsett appelsinskallet og
  • trekk kasserollen av varmen
  • rett før servering visper du sitronsaften
  • fra holandaiseoppskriften i sausen
  • sammen med den reduserte apppelsinsaften og skallet
  • server straks  

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : 12-15 minutter

mengde:

Posjoner: 6

 Jeg liker å servere denne sausen til sprøkokte sukkererter

blandet med noen skinnfrie appelsinbåter og asparages

den passer også godt til kokt laks eller ørret 

E

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

september 2025
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.