lonnesirup-kaffe-drambuiesaus
29. september 2014
1 ss pulverkaffe oppløst i 1 ss vann
2 dl lønnesirup
1/2 dl vodka
1/2 dl drambuie
8 kaffebønner grovknust
- varm lønnesirupen i en liten kaserolle
- og tilsett kaffen så snart laken er varm
- men ikke koker
- trekker du kasserollen av varmen og
- visper forsiktig inn vodtka og drambuie
- dekk sausen sausen med plastfolie og
- sett den kaldt
- rør inn de grovknuste kaffebønnene
- rett før servering
- s
TilberedingsTid : 5 minutter KokeTid : 2 minutter
marineringstid: minutter
mengde: g
Posjoner: 6
Sauce cafe et drambuie
denne krystellklare glinsende sausen kan serveres til
en vanilje og parlineparfait eller
nystekte vaffler
likøren gir en behagelig aroma
som er spesielt tiltalende om vinteren
brukes i :
- prøv selv
Bedre saus
Siste kommentarer