Loading...
X

kaperssaus-med-ansjos

Klasisk Bouquet garni med 2 sarkvister

5 dl hønseveloute ny

1 dl tørr hvitvin

1 dl kremfløte

60 g asjonssmør

30 g små kapers hakk dem hvis de er store godt avrendt

2 ansjosfileter sardellfileter finhakket

  • kok opp veloiteen i en kasserolle
  • tilsett Klasisk Bouquet garni og hvitvin
  • la det småkoke i 10 minutter
  • hell på fløte og la det småkoke i 5 minutter til 
  • sausen skal være så tykk at den
  • dekker baksiden på en skje med et tynt lag
  • hvis den ikke er tykk nok
    skrur du varmen opp og
    reduser sausen noen minutter til
  • senk varmen til laveste trinn
  • pisk inn ansjossmøret litt om gangen og 
  • sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil 
  • ned i en ren kasserolle
  • smak til med kajenne og ørlite salt
  • rør inn kapers og ansjoshakk og server straks  

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : 15 minutter

mengde:

Posjoner: 8

 sauce aux càpres au parfum d´anchois

En kraftig saus som harmonerer godt med retter av
innmat som feks hjerne og brisel

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.