Loading...
X

hvit-jevning-tradisjonell

50 g smør

50 g hvetemel
siktet

  • smelt smøret i en kasserolle
  • trekk kasserollen av varmen og
     
  • tilsett melet rør det inn med
    en liten visp eller tresleiv

     
  • sett kasserollen over middels
    sterk varme i 3 minutter
    mens du rører hele tiden

     
  • ha jevningen over i en bolle
     
  • dekk med pastfolie og
     
  • oppbevar den ved romtemperatur
     
  • den kan oppbevares flere dager i kjøleslaget

TilberedingsTid : 3 minutter  KokeTid :  4 minutter

mengde: til 100 g

Posjoner: gang opp etter behov

 denne jevningen brukes tradisjonelt
som tykningsmiddel i alle hvite sauser

jevninger

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.