Loading...
X

hvit-bordeaaux-bonnefoysaus

3 dl tørr hvitvin

1/4 dl konjakk

60 g sjalottløk finhakket

Klasisk Bouquet garni

4 dl fiskeveloute

40 g kaldt smør i terninger a 5-10 g

1 ss finklippede estragonblader

salt

nykvernet pepper

  • bland vin konjakk sjalottløk og 
  • Klasisk Bouquet garni
  • i en kasserolle
  • reduser væskemengden til en tredjedel
  • over sterk varme
  • tilsett filskevelouten og la sausen småkoke i 20 minutter
  • skum overflaten ved behov
  • sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil
  • ned i en ren kasserolle
  • visp inn smørret litt om gangen
  • smak til med salt og pepper
  • rør inn estragon og
  • server straks 

TilberedingsTid :  5 minutter KokeTid : 30 minutter

mengde:

Posjoner: 4

 sauce bordelaise blanche ou bonnefoy

denne robuste velstruktuerte sausen
er det perfekte følge til
fisk med ganske mild smak som
hvitting sjøtunge oppdrettsørret eller pigghå

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

september 2025
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.