Loading...
X

hostsaus

100 g sukker

saft av en  sitron

2 dl vann

100 g desertepler i småbiter

2 g bananer

50 g honning helst lavendel

frø fra to kardemommekapsler

 

  • skrell og kjern ut eplet og
  • skjær det i småbiter
  • skrel bananene og
  • skjær dem i skiver 
  • Ha frukten i en kasserolle
  • med sitronsaft honning kardemommefrø
  • sukker og vann og
  • kok opp over lav varme
  • la det småkoke i 10 minutter
  • ha det over ien foodprosessor
  • og kjør til en pure ca 1 minutt
  • sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil 
  • ned i en bolle
  • la det stå ved romstemperatur
  • til den er kald
  • sett den i kjøleskapet til den skal brukes  

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : 10 minutter

marineringstid:  minutter

mengde:   g

Posjoner: 8

Sause automnale

En deilig saus til fersken-

eller fikenkompott og til bakte eppler 

brukes i :

  • prøv selv

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.