Loading...
X

hollandaisesaus-med-fiskekraft

1 dl fiskekraft

1 posjon hollandaise tradisjonell 

200 g sjøkrepssmør

1 ss finklippet dill

50 g kremfløte pisket

salt

nykvernet pepper 

  • hell fiskekraften i en liten kasserolle og reduser mengden over svak varme til bare 2 ss
  • pisk denne reduserte kraften inn i hollandaise sausen og
  • tilsett sitronsaften i holandaise sausen dill og pisket fløte 
  • smak til med salt og pepper og
  • server straks  

TilberedingsTid : 5 minutter KokeTid : 20 minutter

mengde:

Posjoner: 6

 Sauce hollandaise au fumet de poisson

Server denne fantastiske sausen til grillet eller 

til pannestekt piggvar eller kveite

en kan tilsette noen skjeer med kokekraft fra skalldyr

i fiskekraften før den reduseres og

dette fremhever smaken ytteligere  

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

september 2025
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.