Loading...
X

grapefruktcoulis-med-mynte

2 grapefrukter
helst rosa
hver på ca 400 g

40 g sukker

1 1/2 dl yoghurt naturell

10 g frisk mynte finklippet

1/4 dl vodka

 

  • bruk en kniv med et bøyelig blad
  • til å skrelle grapefrukten
  • fjern alle hvite hinner og
  • del hver grapefrukt i seks
  • ha det i en hurtigmikser
  • med mynte og sukker
  • kjør i 1 minutt og 
  • sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil 
  • ned i en blandebolle
  • visp inn yoghurt og
  • rør inn vodtka
  • server 

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : minutter

marineringstid:  minutter

mengde:   g

Posjoner: 6

Coulis de pamplemouusse à la menthe

Er en forfriskende coulisen passer godt til

appelsindesserter sjokoladecharlotte

og solbærsorbet

den ser den ser ekstra appetittvekkende ut

hvis du klipper noen mynteblader

rett over før servering

brukes i :

  • prøv selv

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

januar 2025
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.