grapefruktcoulis-med-mynte
28. september 2014
2 grapefrukter
helst rosa
hver på ca 400 g
40 g sukker
1 1/2 dl yoghurt naturell
10 g frisk mynte finklippet
1/4 dl vodka
- bruk en kniv med et bøyelig blad
- til å skrelle grapefrukten
- fjern alle hvite hinner og
- del hver grapefrukt i seks
- ha det i en hurtigmikser
- med mynte og sukker
- kjør i 1 minutt og
- sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil
- ned i en blandebolle
- visp inn yoghurt og
- rør inn vodtka
- server
TilberedingsTid : 5 minutter KokeTid : minutter
marineringstid: minutter
mengde: g
Posjoner: 6
Coulis de pamplemouusse à la menthe
Er en forfriskende coulisen passer godt til
appelsindesserter sjokoladecharlotte
og solbærsorbet
den ser den ser ekstra appetittvekkende ut
hvis du klipper noen mynteblader
rett over før servering
brukes i :
- prøv selv
Bedre saus
Siste kommentarer