Loading...
X

fargerike-gonsakssauser

Saus på 1-2-3

1 feed hvitløk

2 sjalottløk

2 ss revet frisk ingefær

4 gule paprika
i biter

1 ss timian 
hakket

1 laurbærblad

2 1/2 hønsbuljong
utblandet

1 ss olje til steking

  • skrell og finhakk hvitløk og shalottløk
  • skrell og riv ingefær
  • fres hvitløk sjalottløk og ingefær
  • mykt i olje i en kjele
  • ha i resten av ingrediensene
  • og spe med buljong
  • la alt koke på svak varme
  • til paprikaen er myk
  • fjern laurbærbladet
  • og kjør sausen glatt
  • og fin med en stavmikser
  • eller foodprosessor
  •  
  • til rød saus bruker rød paprika
  • og soltørkede tomater
  •  
  • til grønn saus bruker du
  • Grønn paprika squash og vårløk
  • som gir en flott farge 
  •  
  • bruk samme fremgangsmåte som vist over.
  •  
  • ønsker du en tynnere konsistens kan
  • du spe med med buljong
  •  
  • Tips lag doble posjoner
  • og frys ned i små posjoner
  • da har du altid en god grønsakssaus på lur.
  •  
  • Enklere kan der ikke bli
  • kjør grønnsakene med en 
  • stavmikseren sammen
  • med krydder
  •  
  • og vips så har du deilige grønnsakssauser
  • som du kan servere til pasta
  • som dipp eller
  • som tilbehør til en annen middag. 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.