tranebaer-og-blabaersaus
28. september 2014
150 g tranebær
75 g sukker
saft av en sitron
150 g tranebær
1 nellikspiker
150 g blåbær
2 dl kaldt vann
- Ha tranebærene i en kasserolle
- tilsett 1 dl kaldt vann sukker og nellik og
- la det småkoke i 10 minutter
- tilsett blåbærene
- resten av det kalde vannet
- og sitronsaften og
- la det småkoke i 20 minutter
- la sausen stå ved romstemperatur
- den skal ikke være for kald ved servering
- hvis du foretrekker en helt glatt saus uten bærskinn
siler du den - rør inn sitronskallstrimlene rett før servering
TilberedingsTid : 5 minutter KokeTid : ca 30 minutter
marineringstid: 0 minutter
mengde: g
Posjoner: 8
sause aux airelles et myrtilles
Server denne sausen til viltterriner eller pateer den smaker
også godt servert varm til stekt villgås
bærene særlig blåbærene kan noen ganger være litt sure
da tilsetter du 30 g sukker etter halve koketiden
brukes i :
- prøv selv
Bedre saus
Siste kommentarer