Loading...
X

tranebaer-og-blabaersaus

150 g tranebær

75 g sukker

saft av en sitron

150 g tranebær

1 nellikspiker

150 g blåbær

2 dl kaldt vann

 

  • Ha tranebærene i en kasserolle
  • tilsett 1 dl kaldt vann sukker og nellik og
  • la det småkoke i 10 minutter
  • tilsett blåbærene
  • resten av det kalde vannet
  • og sitronsaften og
  • la det småkoke i 20 minutter
  • la sausen stå ved romstemperatur
  • den skal ikke være for kald ved servering
  • hvis du foretrekker en helt glatt saus uten bærskinn
    siler du den
  • rør inn sitronskallstrimlene rett før servering

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : ca 30 minutter

marineringstid: 0 minutter

mengde:   g

Posjoner: 8

sause aux airelles et myrtilles

Server denne sausen til viltterriner eller pateer den smaker
også godt servert varm til stekt villgås

bærene særlig blåbærene kan noen ganger være litt sure
da tilsetter du 30 g sukker etter halve koketiden

brukes i :

  • prøv selv

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

januar 2025
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.