Loading...
X

mongosaus-sauce-a-la-mangue

3 dl fiskekaft

7 g grønne pepperkorn
godt avrendt

2 dl kremfløte

1/2 dl ammagnac
eller konjakk

en liten klype karri

100 g yoghurt naturell

1 ss finklippet bladpersille

1 moden mango ca 250 g

salt

nykvernet sort pepper

 

  • Ha skrell mangoen med en skarp kniv og
  • skjær vekk kjøttet rundt steinen
  • ha kjøttet i en kasserolle med brennevin
  • karri og grønn pepper og
  • la det småkoke over svak varme i 5 minutter
  • hell på fiskekraft og
  • la det småkoke i 20 minutter
  • tilsett fløten og
  • la det koke i 5 minutter til
  • trekk kasserollen av varmen og
  • tilsett yoghurten
  • ha sausen over i en hurtigmikseren og
  • kjør den i 30 sekunder
  •  sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil 
  • og smak til med salt og pepper
  • server straks eller
  • hold den varm
    må ikke koke
    i vannbad
  • rør inn persillen rett før servering

TilberedingsTid : 10 minutter  KokeTid : 40 minutter

marineringstid:  minutter

mengde:   g

Posjoner: 6

Sause a la mangue

denne forfriskende fruktige sausen egner seg perfekt

til utendørs måltider om sommeren

den er fin til stekt eller grillet fisk og

til skalldyr som skjøkreps og hummer

brukes i :

  • prøv selv

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

januar 2025
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.