lett-sjokoladesaus
28. september 2014
3 1/2 dl vann
150 g sukker
100 g usøtet kakaopulver
20 g smør romstemperert
- bland kakao sukker og vann
- i en kasserolle og
- pisk til alt er blandet
- kok opp over lav varme
- mens du pisker hele tiden
- la sausen koke i 2 minutter
- visp inn smøret
- litt om gangen og
- kok i 2 minutter til
- server sausen straks
- eller hold den varm
- i et vannbad
- i noen minutter
TilberedingsTid : 10 minutter KokeTid : 5 minutter
marineringstid: minutter
mengde: g
Posjoner: 6
Sauce au chocolat legere
denne lette sausen har en god bitter sjokoladesmak
den er lettlaget og inneholder ganske lite kalorier
server den til:
brukes i :
- prøv selv
- vannbakels
- iskrem
- pæredesserter
Bedre saus
Siste kommentarer