Loading...
X

bringebaersaus

8 ss ripsgele

4 ss portvin

2 ts nypresset sitronsaft

400 g friske eller
frossene bringebær

salt

pepper

2 ts arrowroot
valgfritt

salt

pepper

  • bruker du dypfryste bær
  • i sausen må de
  • renne godt av seg
  • ellers kan sausen
  • bli vandig
  • smelt ripsgeleen
  • sammen med portvin
  • og nypresset sitronsaft 
  • rør rundt og bland godt
  • kjør bringebærene
  • til en jevn masse
  • i foodprosessoren
  • sil vekk kjærnene
  • rør bringebærpureen
  • inn i sausen
  • varm den forsiktig
  • smak til med
  • salt og pepper
  • vil du ha tykkere saus
  • jevner du den med
  • arrowroot
  • utrørt i litt vann
  •  
  • 4 posjoner
  •  
  • fjærfre

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

januar 2025
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.