Loading...
X

albuferasaus

5 dl kokende hønseveloute

1 1/2 dl demi-glace av kalv

1/2 dl frisk eller hermetisk trøffeljuice

salt

kajennepepper

  • visp demi-glacen og eventuelt trøffeljuicen
  • inn i hønsevelouten
  • smak til med salt og kajenne og
  • server straks  

TilberedingsTid : 5 minutter KokeTid :

mengde:

Posjoner: 6

sauce albufera

dette er saus til den store middagen og

den passer godt både til fjærkre og innmat

som feks kalvebrissel eller tunge 

Bedre saus

 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

oktober 2025
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.