Loading...
X

albuferasaus

5 dl kokende hønseveloute

1 1/2 dl demi-glace av kalv

1/2 dl frisk eller hermetisk trøffeljuice

salt

kajennepepper

  • visp demi-glacen og eventuelt trøffeljuicen
  • inn i hønsevelouten
  • smak til med salt og kajenne og
  • server straks  

TilberedingsTid : 5 minutter KokeTid :

mengde:

Posjoner: 6

sauce albufera

dette er saus til den store middagen og

den passer godt både til fjærkre og innmat

som feks kalvebrissel eller tunge 

Bedre saus

 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.