ostesalat
4. september 2014
400 g Manchego i store terninger
til marinaden
1 fedd hvitløk
1 ts kvernet pepper
6 ss olivenolje
2 ss hakket persille
saft av 1 sitron
200 g marinert paprika i grove stykker
200 g marinert antisjokk i grove stykker
50 g kapers
200 g blandet salat
- Bland sammen alle ingrediensene
i marinaden
vend godt og la blandingen stå
i 1 time i romtemperatur
Tom for Manchego fortvil ikke
– alle faste oster kan brukes
Vend sammen de øvrige ingrediensene
like før servering topp
med ost og marinadeblandingen
4 posjoner/30 minutter/lett å lage
salaten preges av fet ost med smør og nøttesmak
samt marinerte grønsaker dressingen er syrlig
og frisk drikke
rigi eplemost av ingrid marie-epler
litt sødme og lett syrlighet
I siste øyeblikk!!!
det er viktig at marinerte grønsaker
og salat blandes sammen i siste øyeblikk
etter noen minutter faller salaten sammen
på grunn av sitronewn i marinaden
du kan også servere tørr salat
og så legge grønsakene osten
og marinaden på salaten porsjonsvis
Siste kommentarer