Loading...
X

ost-og-drikke

  1. White wine
  2. Red wine
  3. Sherry
  4. Portvin
  5. te
  6. epplemost
  7. pæremost

Tips om Kjemi og Ost

  1. Din persjonlige smak bestemmer
  2. færre klasser ost lettere å finne drikke
  3. velg vin etter ost
  4. serveringsrekkefølge
    temperer ostene først
    start med milde foran kraftige
    ferske oster
    hvitmuggsost
    faste eller kittmodene oster
    chevre og blåmuggoster til slutt
  5. fet og salt ost krever frisk vin
  6. saltet i osten passer med vin som har sødme
  7. saltet i osten forsterker garvestoffene i rødvin
  8. frukt og grønsaker krever frisk vin
  9. en sterk ost tar livet av en svak vin
  10. vinen overstyrer lett en mild ost
  11. er både vin og ost blir det gjerne en kamp om å overleve
  12. fyldig vin til fyldig ost

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.