Loading...
X

chiliolje

5 dl olivenolje

50 g mild fersk
rød chili
finhakket

1 timiankvist

1 laurbærblad

1 hvitløksfedd
med skall

  • varm oljen til 80oC i en kasserolle
  • tilsett  de øvrige ingrediensene og
  • legg lokk på kasserollen trekk den av varmen
    og la oljen avkjøles
  • når oljen er helt avkjølt
    sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil
    hell den på flaske og
    sett på tett kork   

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : 5 minutter 

mengde: 5 dl

Posjoner:

Huile àu perum de piment

bruk denne oljen til å gi krydder og
snert til pizzaer og vinaigretter

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.