Loading...
X

lett-gulrotcoulis

3 gulrøtter
totalvekt 250 g

2 dl kalvekraft

saften av 2 appelsiner

1 ts revet frisk ingefær

60 g smør kjøleskapskaldt
i terninger

salt

nykvernet sort pepper

 

  • skrell gullerøttene med potetskreller
  • skjær dem i små biter før du kjører
  • dem 3 minutter i foodprosessor
  • sammen med appelsinsaft og kalvekraft
  • ha det iover i i en kasserolle 
  • la couliesen koke inn til over sterk varme
  • i 10 minutter
  • Coulisen skal dekke baksiden av en skje 
  • tilsett ingefær 
  • ta kasserollen av varmen
  • og visp inn smøret litt om gangen
  •  sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil
  •  smak til med salt og pepper
  • server starks

TilberedingsTid : 5  minutter KokeTid : 10 minutter

mengde:   g

Posjoner: 6

Coulis lêger de carottes.

denne coliusen er nesten like tynn som saft
og bør spuses med skje den passer godt til
pannestekte kamskjell og grillet kyllingbryst
og også til rispilaff

jeg serverer den gulrotteee en rett som vegitarianere
setter pris på da sløyfer jeg
kalvekraften og jevner sausen med
litt beurre maniê

brukes i :

  • prøv selv

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

august 2025
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.