Loading...
X

rodbeter-i-terninger

2 rødviner 1 til fritering

2 ss olivenolje

1 ts smør

1 dl melk

1/2 dl eplemost

1/2 liter maisolje

  1. kok den ene rødbeten
  2. i vann til den er mør
  3. det tar ca 1 time
  4. ta vare på vannet
  5. skrell og kutt
  6. denne rødbeten i biter

     

  7. Skrell den andre rødbeten
  8. høvle den i tynne skiver
  9. varm opp maisolje til 160-180oC
  10. kok opp høvleriet noen minutter i maisolje til chips øs chipsen opp la det renne av seg på kjøkkenpapir
     
  11. Ved servering : Varm opp rødbetterningene i litt olivenolje og smak til med salt og pepper
     
  12. Skum :
    Ha havparten av rødbetvannet i en kjele sammen med 1/2 dl melk og 1 ss smør kjør med stavmikser til skum legg skum over rødbetterningene

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

januar 2025
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.