Loading...
X

fromage-blanc

2 dl rømme

2 dl youghert naturell

ca 100 g bel paese

  • fromage blanc er vanskelig å få tak i
    her hos oss
  • men du kan lage den selv
  • la yougherten renne av seg en stund
    i et kaffefilter
    da får den en fyldigere konsistens
  • øk youghertmengden
    slik at det er nok igjen
  • kjør rømme og bel paese
    i foodprosessoren
  • rør yougherten forsiktig inn
  • hell osteblandingen i en bolle
  • og la den stå i romtemperatur i ca 12 timer
  • sett den til avkjøling 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.