kreklingsirup
10. september 2014
Kreklingsirup av solmodne krekebær. Perfekt til sauser, marinader og drikker, og som saus til is og bær.
Reisa AS finner du på Storslett i Nordreisa i Nord-Troms. Et sted rik på natur og kultur med fiskerike fjorder og elver. Jorda er fruktbar, skog og vidde bugner av bær og med et rikt dyreliv. Kreklingsirup er bedriftens store stolthet.
Kreklingsirup
Krekling – eller krøkebær som det også kalles – er i dag en undervurdert mat- og bærressurs i Norge. Takket være de lyse sommermånedene i nord har krekling gode vekstvilkår. 


Kreklingsirupen har høstet lovord fra mange matkjennere rundt om i landet. Sirupen er et spesielt produkt, produsert av vin som er laget på krekling, plukket i områdene rundt Lakselv og Alta. Kreklingsirup er et produkt med vidt bruksområde som smakstilsetter i sauser, marinader og drikker, og som saus til is og bær
Siste kommentarer