bringebaersmoothie
10. september 2014
ingerfærlake:
1 /2 dl vann
1/2 dl sukker
1/4 rød chili
hakket uten frø
1 stykke ingefærrot
på ca 1 cm
skrelt og revet
Bærdelen:
1 l ferskpresset
appelsinjuice
500 g bringebær
1 dl infefærlake
4 ss yoghurt
naturell
1 banan
3-4 isbiter
- Kok opp vann og sukker til lake
- tilsett ingefær og chili
- avkjøl
- kjør bringebær
appelsinjuice sukkerlake
banan chili og isbiter
i blender noen sekunder
- til alt er blandet
- tilsett youghert
kjør vidre noen sekunder
- og server
- kan oppbevares i kjøleskap
under 4oC i ca 10 dager
4 glass / 10 minutter / lett å lage
balanse mellom bringebær ingefær og chili
med fordelen av at dette styrker
imunforsvaret og forbrenningen
Siste kommentarer