Loading...
X

sjokoladefondant

4 egg

135 g mørk sjokolade
gjerne Valrhona

135 g sukker

125 g smør

70 g hvetemel

  • hakk sjokoladen
     
  • smelt smøret i en kjele
    på svak varme

     
  • rør inn sukkeret
    og sjokolade
    i smørret
    så alt smelter

     
  • ta kjelen vekk fra ovnen
     
  • avkjøl litt
     
  • og tilsett vekselvis
    egg og siktet mel

     
  • fyll sjokolageblandingen
    i 4 smurte
    ildfaste former
    ca 4 cm i diameter

     
  • bak i ca 7-8 minutter
    på 200oC

     
  • Fondanten skal være
    flytende inni

     
  • hvelv eller
    server i formen

     
  • hvis du hvelver
    så la fondanten
    stå et par minutter
    i formen først

     

    skjær forsiktig
    rundt kanten
    før hvelving

4 posjoner / 30 minutter / lett å lage

most av åkerø epler er et godt forslag
søt og et preg av annanas matsjer sjokoladen
Tips sammen med Bringebærsorbet

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.