Loading...
X

durumhvetebrod

durumbrød fordeig

durumbrød kultur

begge laget dagen før

1,4 kg hvetemel

40 g salt

10 g gjær

7 dl lunkent vann

  • Bland inn resten av ingrediensene

    gjør deg klar til intervallelting

  • Elt landsomt i 4 minitter
  • hurtig de 4 neste
  • dekkes med plast og

    heves i 1 time 

  • deigen deles i 4 emner
  • som eltes for hånd
  • rull til brød med skjøten ned
  • hev til dobbel størrelse
  • drysses med durumvete

    og snittes på langs

  • stek i forvarmet ovn

    ved 210oC i ca 40 minutter

  • sett gjerne en skål med

    vann i bunnen av ovnen

    slik får brødet fuktig og sprø skorpe.

4 brød /  2,5 timer / lett å lage

Her er bagettens erstatter

dette saftige hvite brødet

egner seg spesielt godt til

reker og skalldyr

ved siden av måltidet

til suppa

og til Bruschetta med tomat og basilikum

 

sa var det …..

durum, durum, durum,

 

….

 

Rosa pantern stikker kansje innom

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.