Loading...
X

aci-kirmizi-biber-salcasi

1/2 kg chilier

1/2 kg paprikaer

ca 1 1/2 liter vann

1 ts sukker

2 ss hvitvinsedikk

2 ss olivenolje

  • kok chili og paprika
    i vannet i ca 15 minutter
    og sett dem til avkjøling
    flekk de avkjølte chiliene
    og paprikane

     
  • og mos dem ha dem
    i en kjele sammen
    med sukkeret og smak
    til med litt salt

     
  • la det småkoke uten lokk
    i ca 30 minutter

     
  • så sausen blir mer konsentrert
     
  • tilsett eddik og olje og
  •  
  • hell sausen på seriliserte glass.

eller Chilisaus dette er hot hot hot
så bruk hansker eller
pass på hvor du plasserer fingrene
etter at de har tatt i chilien ….

ca 7 1/2 dl

 

 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.