Loading...
X

paprikasaus

1 hakket rød paprika

1 finhakket sjalottløk

1/2 ss smør

2 1/2 dl hønsebuljong

1 ts paprikapulver

1 dl kremfløte

1 ss arrowroot

1/2 dl melk

salt

pepper

  • fres paprika og løk
  • over svak varme
  • tilsett halvparten
  • av buljongen
  • og la den koke
  • litt inn
  • kjør blandingen
  • i foodprosessoren
  • til en jevn saus
  • hell sausen tilbake
  • i kjelen
  • tilsett fløten
  • og la det koke opp
  • tilsett paprikapulver 
  • rør arrowrooten ut
  • i melken
  • og jevn sausen
  • varm den opp igjen
  • men skal ikke koke
  • smak til med
  • salt og pepper
  • sausen har en
  • mild rund smak
  • som passer til
  • for eksempel
  • kalkunbryst
  •  
  • 4 posjoner
  •  
  • fjærfe

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.