Loading...
X

beurre-manie

2 ss mykt smør

2 ss hvetemel

  • arbeid det romstempererte
  • smøret smidig
  • rør sammen smør og hvetemel
  • tilsett blandingen
  • i kokende sausen
  • under stadig visping
  • la sausen koke i 3-5 minutter
  • til slik at melsmaken forsvinner
  •  
  • BURRE MANIE er en pasta
  • av smør og hvetemel
  • som du tilsetter mot
  • slutten av koketiden
  • skulle sausen bli for tynn
  • er denne jevningen idiell
  • å ty til
  • tilsett BURRE MANIE
  • litt av gangen til du
  • får den konsistensen du ønsker
  • oppskriften passer til 4 dl saus
  •  
  • jevning

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.