cafe-de-paris
29. september 2014
Tilberedningstid: 10-20 minutter
Smak: Other
Teknikk: NvtSoort parabolen: Sauser / dressing dress eget kjøkken: Nei (i)
Ingredienser for 4 personer
2 sjalottløk
4 ansjosfileter
50 gr. sjampinjonger
20 gr. smør
2,5 dl. kjøttkraft
2 blader av basilikum
3 fedd hvitløk
1 ts. sitronsaft
Estragon, persille
Salt, pepper og Worcestershire saus
2 ss. krem
2 ss. hvitvin
verktøy
Chopper, food prosessor, pan
forberedelse
Sjalottløk, sopp og hvitløk veldig Finhakk og stek i litt smør. Ikke la brune farger. Cool.
Sjampinjong blanding med smør, ansjosfiletene, hakkede urter, sitronsaft, salt, pepper og Worcestershire saus i en food prosessor til en krem ​​løp. Dette oppbevar i kjøleskapet.
forberedelse
Etter baking kjøtt (biff / biff ..) overflødig fett fra pannen fjernes. Deglaze pannen med hvitvin. Legg buljong og la det koke. Tilsett fløte og kjelen av varmen nedgang. Nå kan du legge noen av kremen. Muligens for å smake til med salt og pepper.
serverer tips
Deilig med biff / biff osv..
Siste kommentarer