Loading...
X

cafe-de-paris

 Tilberedningstid: 10-20 minutter

Smak: Other

Teknikk: NvtSoort parabolen: Sauser / dressing dress eget kjøkken: Nei (i)

Ingredienser for 4 personer
2 sjalottløk
4 ansjosfileter
50 gr. sjampinjonger
20 gr. smør
2,5 dl. kjøttkraft
2 blader av basilikum
3 fedd hvitløk
1 ts. sitronsaft
Estragon, persille
Salt, pepper og Worcestershire saus
2 ss. krem
2 ss. hvitvin
verktøy
Chopper, food prosessor, pan
forberedelse
Sjalottløk, sopp og hvitløk veldig Finhakk og stek i litt smør. Ikke la brune farger. Cool.
Sjampinjong blanding med smør, ansjosfiletene, hakkede urter, sitronsaft, salt, pepper og Worcestershire saus i en food prosessor til en krem ​​løp. Dette oppbevar i kjøleskapet.
forberedelse
Etter baking kjøtt (biff / biff ..) overflødig fett fra pannen fjernes. Deglaze pannen med hvitvin. Legg buljong og la det koke. Tilsett fløte og kjelen av varmen nedgang. Nå kan du legge noen av kremen. Muligens for å smake til med salt og pepper.
serverer tips
Deilig med biff / biff osv..

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.