fyldig-sjokoladesaus
29. september 2014
30 g sukker
30 g kaldt smør
i terninger a 5-10 g
2 ss kremfløte
1 1/2 dl melk
200 g bitter sjokolade
- Ha sjokoladen i en bolle og
- la den smelte over
- en kasserolle med kokende vann
- rør med en treskje
- til sjokoladen er jevn og glatt
- bland melk fløte og sukker
- i en kasserolle
- rør med en visp og
- kok opp
- rør godt
- hell den kokende melkeblandingen
- ned i den smeltede sjokoladen
- hell blandingen tilbake
- i kasserollen og
- la det småkoke
- i noen sekunder
- under konstant omrøring
- skru ned varmen og
- tilsett smøret
- litt om gangen og
- pisk til sausen er
- glatt og homogen
- sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil og
- server rykende varm
TilberedingsTid : 10 minutter KokeTid : 5 minutter
marineringstid: minutter
mengde: g
Posjoner: 6
Sause au chocolate riche
sause aux
E
brukes i :
Bedre saus
-
- prøv selv
- vaniljeiskrem
- kaffeiskrem
- vannbakkels fylt med krem
Siste kommentarer