hostsaus
29. september 2014
100 g sukker
saft av en sitron
2 dl vann
100 g desertepler i småbiter
2 g bananer
50 g honning helst lavendel
frø fra to kardemommekapsler
- skrell og kjern ut eplet og
- skjær det i småbiter
- skrel bananene og
- skjær dem i skiver
- Ha frukten i en kasserolle
- med sitronsaft honning kardemommefrø
- sukker og vann og
- kok opp over lav varme
- la det småkoke i 10 minutter
- ha det over ien foodprosessor
- og kjør til en pure ca 1 minutt
- sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil
- ned i en bolle
- la det stå ved romstemperatur
- til den er kald
- sett den i kjøleskapet til den skal brukes
TilberedingsTid : 5 minutter KokeTid : 10 minutter
marineringstid: minutter
mengde: g
Posjoner: 8
Sause automnale
En deilig saus til fersken-
eller fikenkompott og til bakte eppler
brukes i :
- prøv selv
Bedre saus
Siste kommentarer