Loading...
X

appelsinsmor

100 g melis saften av

6 appelsiner hver på ca 250 g
silt gjennom en finmasket trakteformet sil

125 g smør romstemperert

 

  • Ha appelsinsaften og sukker
  • i en kasserolle og
  • reduser til halv mengde
  • over middels sterk varme
  • skum overflaten ved behov
  • trekk kasserollen av varmen 
  • visp inn smøret
  • litt om gangen
  • server sausen ved romtemperatur 

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : 10 minutter

marineringstid:  minutter

mengde:   g

Posjoner: 6

Burre â l`orange

En saus som er lekker servert til

crepes sitroncharlotte

en varm plommeterte eller

sjokoladesuffle

noen dråper grand marnier

eller curacao gir sausen

ekstra varme om vinteren  

brukes i :

  • prøv selv

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.