Loading...
X

romsaus

60 g sukker

3 dl kremfløte

20 g sultanrosiner
forvellet skylt
i kaldt vann og
godt avrendt

2 ts maisena rørt ut
i 2 ss melk

3/4 dl mørk rom

 

  • Ha fløte og sukker
  • i en liten kasserolle og
  • kok opp over lav varme
  • tilsett majsenaen
  • under omrøring
  • la det koke i
  • 2 minutter og
  • hell på rom
  • la sausen småkoke
  • i 2 minutter og
  • rør inn rosinene
  • server den rykende varm

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : 10 minutter

marineringstid:  minutter

mengde:   g

Posjoner: 6

Sauce au rhum 

det perfekte tilbehøret til brødpudding eller

brukes i :

  • prøv selv
  • romiskrem
  • rosiniskrem

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

januar 2025
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.