Loading...
X

purrecoulies-med-karri

500 g små purer

40 g smør

1/2 ts karri

2 1/2 dl hønsekraft

3 dl kremflate

1/2 ts sennepspulver

salt

nykvernet sort pepper

 

  • skjær av de grønneste delene og roten på purren
  • del dem  i to på langs
  • skyll dem grundig i kaldt i kaldt vann og
  • skjær dem i tynne skiver
  • forvell purreskivene i lettsaltet kokende vann og
  • la dem renne av   
  • smelt smøret i en kasserolle og
  • la purren surre over svak varme i 10 minutter
  • tilsett karri og hønsekraft og
  • la det surre over middels sterk varme i 10 minutter til
  • kjør den 5 minutter i foodprosessor
  •  sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil
  • smak til med salt og pepper
  • hold coulisen varm til servering uten at den koker

tilberedningstid 10 minutter koketid 40 minutter

 

mengde:   g

Posjoner: 8

Coulis de  poireaux au curry.

bre en skjefull av denne coulien på hver talerken og
legg på grillet eller pannestekt fisk med fast kjøtt som
feks breiflabb eller piggvar eller noen smørstekte skjøkreps

brukes i :

  • prøv selv

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.