lett-gulrotcoulis
28. september 2014
3 gulrøtter
totalvekt 250 g
2 dl kalvekraft
saften av 2 appelsiner
1 ts revet frisk ingefær
60 g smør kjøleskapskaldt
i terninger
salt
nykvernet sort pepper
- skrell gullerøttene med potetskreller
- skjær dem i små biter før du kjører
- dem 3 minutter i foodprosessor
- sammen med appelsinsaft og kalvekraft
- ha det iover i i en kasserolle
- la couliesen koke inn til over sterk varme
- i 10 minutter
- Coulisen skal dekke baksiden av en skje
- tilsett ingefær
- ta kasserollen av varmen
- og visp inn smøret litt om gangen
- sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil
- smak til med salt og pepper
- server starks
TilberedingsTid : 5 minutter KokeTid : 10 minutter
mengde: g
Posjoner: 6
Coulis lêger de carottes.
denne coliusen er nesten like tynn som saft
og bør spuses med skje den passer godt til
pannestekte kamskjell og grillet kyllingbryst
og også til rispilaff
jeg serverer den gulrotteee en rett som vegitarianere
setter pris på da sløyfer jeg
kalvekraften og jevner sausen med
litt beurre maniê
brukes i :
- prøv selv
Bedre saus
Siste kommentarer