Loading...
X

ra-tomatcoulis

350 g godt modene tomater
purert og gnidd gjennom
en sikt så det gir
ca 2 1/2 dl saft og masse

1/2 dl sherryeddik helst eller balsamicoeddik 

8 korianderfrø knust

12 basilikumblader finrevet

1 ts tomatpure kan sløyfes

1 dl olivenolje

salt

nykvernet sort pepper

 

  • ha elle ingrediensene
  • i en bolle untatt
  • basilikumbladene
  • bland sammen med en visp
  •  smak til med salt og pepper
  • tilsett basilikum
  • culisen er klar til servering
  • alternativt har du den
  • i en lufttett boks og
  • setter den i kjøeskapet
  • frem til det skal brukes
  • den holder seg i 3 dager

TilberedingsTid : 5 minutter KokeTid : minutter

mengde:  

Posjoner: 6

Coulis de tomates crues.

Enkel forfriskene sommerrett
som er rask å lage

brukes i :

  • kalde posjete egg
  • saus til kald pasta
  • prøv selv

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.