ra-tomatcoulis
28. september 2014
350 g godt modene tomater
purert og gnidd gjennom
en sikt så det gir
ca 2 1/2 dl saft og masse
1/2 dl sherryeddik helst eller balsamicoeddik
8 korianderfrø knust
12 basilikumblader finrevet
1 ts tomatpure kan sløyfes
1 dl olivenolje
salt
nykvernet sort pepper
- ha elle ingrediensene
- i en bolle untatt
- basilikumbladene
- bland sammen med en visp
- smak til med salt og pepper
- tilsett basilikum
- culisen er klar til servering
- alternativt har du den
- i en lufttett boks og
- setter den i kjøeskapet
- frem til det skal brukes
- den holder seg i 3 dager
TilberedingsTid : 5 minutter KokeTid : minutter
mengde:
Posjoner: 6
Coulis de tomates crues.
Enkel forfriskene sommerrett
som er rask å lage
brukes i :
- kalde posjete egg
- saus til kald pasta
- prøv selv
Bedre saus
Siste kommentarer