kald-gronnsakscolius
27. september 2014
360 g gulrot
eller knollselleri
skrelt i små biter
eller 360 g grønne bønner
eller 500 g friske erter
5 dl kremfløte
salt
nykvernet sort pepper
- kok den valgte grønnsaken i lettsaltet vann
- kjør den 3 minutter i foodprosessor
- med 1 dl kremfløte
- til en jevn pure
- ha puren i en bolle og avkjøl den
- rør av og til
- med en håndvisp rører du forsiktig
- inn resten av fløten
- smak til med salt og pepper
- sett culisen i kjøleskap til servering
TilberedingsTid : 10 minutter KokeTid : 5-20 minutter avhenig av valgte grønnsaker
mengde: g
Posjoner: 6
Coulis de .
denne kalde grønnsakscoliusen er deilig
tilbehør til kald kokt fisk som serveres på buffet
eller som forett om sommeren
servere noen ganger tre forsjellige couliser
gulrot- selleri- ertecoulis som en lekker appetittvekker
da legges 1 ss av hver på en liten asjett og
lar gjestene spise med teskje
brukes i :
- kald kokt fisk
- prøv selv
Bedre saus
Siste kommentarer