Loading...
X

kald-gronnsakscolius

360 g gulrot
eller knollselleri
skrelt i små biter
eller 360 g grønne bønner
eller 500 g friske erter

5 dl kremfløte

salt

nykvernet sort pepper

 

  • kok den valgte grønnsaken i lettsaltet vann 
  • kjør den 3 minutter i foodprosessor
  • med 1 dl kremfløte
  • til en jevn pure
  • ha puren i en bolle og avkjøl den
  • rør av og til
  • med en håndvisp rører du forsiktig
  • inn resten av fløten 
  • smak til med salt og pepper
  • sett culisen i kjøleskap til servering

TilberedingsTid : 10 minutter KokeTid : 5-20 minutter avhenig av valgte grønnsaker

mengde:   g

Posjoner: 6

Coulis de .

denne kalde grønnsakscoliusen er deilig

tilbehør til kald kokt fisk som serveres på buffet

eller som forett om sommeren

servere noen ganger tre forsjellige couliser

gulrot- selleri- ertecoulis som en lekker appetittvekker

da legges 1 ss av hver på en liten asjett og

lar gjestene spise med teskje

brukes i :

  • kald kokt fisk
  • prøv selv

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.