karrismor
27. september 2014
150 g smør romtemperert
40 g smør
60 g løk finhakket
1 – 2 ss karripulver etter smak
krydder info Karri
salt
nykvernet sort pepper
- smelt 40 g smør i en liten kasserolle
- tilsett løken la det surre under svak varme
- i 2 minutter
- etter 1 minutt
- tilsett karripulveret bland godt
- avkjøles
- så snart løken er avkjølt
- så blandes inn i der romtempererte smøret
- med en treskje
- smak til med salt og pepper
- før du gnir smøret gjennom
- en sikt med en plastslikkepott
- bruk plastfolie og trill smøret til
- en eller to pølser som legges
- i kjøleskapet eller fryseren
- frem til det skal brukes
TilberedingsTid : 10 minutter KokeTid : ingen
mengde: 180 g
Posjoner:
Burre de carry.
Dette passer perfekt til
brukes i :
- grillede svinekotteletter
- prøv selv
Bedre saus
» 1 153 28.03.2013 23:21 43 01.04.2013 12:12 43 0 0000-00-00 00:00:00 28.03.2013 23:21 0000-00-00 00:00:00 {«image_intro»:»»,»float_intro»:»»,»image_intro_alt»:»»,»image_intro_caption»:»»,»image_fulltext»:»»,»float_fulltext»:»»,»image_fulltext_alt»:»»,»image_fulltext_caption»:»»}
Siste kommentarer