Loading...
X

krabbesmor

150 g smør romtemperert

150 g av det myke i krabbeskallet

1 ss konjakk

5 dråper tabasco

saft av en  halv sitron

salt

nykvernet sort pepper

 

  • Ha  smøret og krabbekjøtet i foodprosessor
  • kjør det i 3 minutter og
  • smak til med salt og pepper
  • før du gnir smøret gjennom en sikt 
  • bland det med konjakk tobasco og sitronsaft  
  • bruk plastfolie og trill smøret til
  •  en eller to pølser som legges i
  • kjøleskapet eller fryseren frem til det skal brukes

TilberedingsTid : 7 minutter  KokeTid : ingen

mengde:  300 g

Posjoner:

Burre de tourteau .

smøret er deilig på kanapeer

smør det på små ristede loffrundinger eller

bruk det til å sette ekstra spiss på skalldyrsauser.

brukes i :

  • prøv selv

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.