Loading...
X

boris-boudran-saus

1 1/2 jordnøttolje

1/2 dl vineddik

85 g tomatkertchup

1 ts worchestershiresaus

5 dråper tabasco

100 g hakket sjalottløk

5 g kjørvel

5 g gressløk

20 g estragon
finklippet

salt

nykvernet pepper

  • bland olje eddik en klype salt og
    noen omdreininger pepper
    i en bolle rør med en liten visp og

    tilsett kertchup worchestershiresaus
    tabasco hakket sjalottløk og

    alle de finklippede urtene
    smak til med salt og pepper og

    la sausen stå ved romtemperatur
    hvis den skal brukes straks

    sausen vil holde seg
    i en lufttett boks i kjøleskapet i 3 dager   

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : ingen 

mengde:

Posjoner: 6

 Vinigrette

Et yppelig saus til stekt kylling den kan også
strykes i et tynt lag på kokt laks eller ørret

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.