Loading...
X

jorbaercoutis-med-gron-pepper

500 g godt modene jordbær

10 g hermetiske
grønne pepperkorn
godt avrendt

1 dl sukkerlake
saften av 1/2 sitron

10 g valmuefrø

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid :

mengde:

Posjoner: 8

 coulis de fraises au poivre vert

En coulis servert til sitronsorbet vaniljekrem

posjerte pærer eller pærecharlotte

kan lages til en appetittvekker av

marinert rå tunfisk i tynne skiver

omgitt av et bånd av denne sausen.

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.