Loading...
X

einersaus

40 g sjalottløk hakket

2 dl rødvin helst fra cotes du rhone

3 dl kalvekraft

14 einerbær knust

2 ss ripsgele

40 g kaldt smør i terninger a 5-10 g

salt nykvernet pepper

  • Ha sjalottløk og vin i en kasserolle
  • sett den over middels varme og
  • reduser vinen med en tredjedel
  • tilsett kalvekraft
  • deretter einerbær og
  • la det småkoke i 15 minutter
  • rør inn ripsgeleen
  • når den har smeltet 
  • sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil 
  • ned i en ren kasserolle
  • visp inn smøret
  • litt om gangen
  • smak til med salt og pepper og
  • server straks 

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : 25 minutter

mengde:

Posjoner: 6

 Sauce au genievre

En enkel saus men dufter godt med et hint av moskus

den er perfekt til grillede eller

pannestekt harefileter eller dyremedaljonger

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.