Loading...
X

soubisesaus

40 g smør

200 g løk i tynne skiver

1 posjon sauce bechamel

1 1/2 dl kremfløte

revet muskatt

salt

nykvernet pepper

  • smelt smøret over lav varme
  • i en kasserolle
  • tilsett løken
  • la den surre i 5 minutter
  • uten å ta farge mens
  • du rører forsiktig med en treskje
  • sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil 
  • ned i en ren kasserolle
  • press løken igjennom med baksiden av en liten øse
  • tilsett fløten 
  • la det småkoke i 6-8 minutter
  • under konstant omrøring
  • til sausen tykner
  • smak til med muskatt salt og pepper
  • server sausen rykende varm   

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : 25 minutter

mengde:

Posjoner: 4

 sauce soubise

denne sausen er perfekt til vinterbruk og

passer ekstra godt til stekt kalvekjøtt

eller stekt kylling eller perlehøne
den kan tilberedes på forhånd og

varmes opp i vannbad

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.