Loading...
X

supremesaus-med-sherry

2 1/2 dl kokende hønseveloutee 

50 g små sjampinjonger i tynne skiver

1/2 dl kremfløte

30 g kaldt smør i terninger 

4 ss tørr sherry

salt

nykværnet pepper

  • Hell den kokte hønsevelouteen i en kasserolle og
  • tilsett sopp og fløte
  • la det småkoke over lav varme i 10 minutter
  • rør av og til med en treskje
  • sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil
  • ned i en ren kasserolle
  • skru varmen ned til laveste trinn og
  • visp inn smøret litt om gangen
  • trekk kasserollen av varmen
  • rør inn sherry
  • smak til med salt og pepper
  • server straks 

TilberedingsTid : 5 minutter KokeTid : 10 minutter

mengde:

Posjoner:

 sauce suprème au sherry

Eden klassiske suprèmesaus

lages uten sherry

men sherry gir en behagelig undertone

denne herlige glatte kremete sausen

er lett og velsmakende

server den til

kokt fjærkre timbaler av sopp

og kalvebrisel bresert salat eller

tynne pannestekte kalvefilleter

det er viktig å bruke godt smør

til å runde av sausen med

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.