Loading...
X

mousselinesaus

1 posjon hollandaise tradisjonell 

3/4 dl kremfløte pisket

salt og

nykværnet pepper

  • rett før servering visper du inn sitronsaften
  • inn i hollandaise sausen
  • vend inn kremen
  • smak til med salt og pepper
  • server straks 

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : 12-15 minutter

mengde:

Posjoner: 8

 sauce mousseline

denne delikate sausen er det perfekte tilbehør

til dampet eller posjert fisk eller til asparages

når det er trøffel sesong

tilsetter en trøffelaskjær  

som gjør sausen enda lifligere

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.